Mary Cohr -ammattikosmetiikassa yhdistyvät sekä puhtaat, luonnolliset raaka-aineet että kauneudenhoitoalan viimeisimmät innovaatiot. Laadukkaiden Mary Cohr -ihonhoitotuotteiden takana on pitkä kehitys- ja tutkimustyö ja ne valmistetaan tiukkojen laatusertifikaattien mukaisesti huippumodernissa tuotantolaitoksessa. Tuotteissa ja hoidoissa hyödynnetään eteerisiä öljyjä, joiden tehokkaat aktiiviaineet hoitavat ihoa ja tuoksu virkistää mieltä. Luonnollisiin kasviuutteisiin ja -öljyihin perustuva Mary Cohr -ammattikosmetiikka on valmistettu mahdollisimman luonnonmukaiseksi ilman geenimanipulaatiota, parabeeneja tai mineraaliöljyjä. Sarjasta löytyy yli 90 ihonhoitotuotetta joten jokaiselle iholle löytyy sopivat tuotteet. 

 


Rhea-Näkyviä tuloksia kerroksellisilla hoidoilla

Layerin on Rhean kehittämä kerroksellinen hoitomuoto, jossa ihoa hellitään puhtautta, kirkkautta ja elinvoimaa antavilla aktiiviaineilla. Tehokkaasti ihoa aktivoivat DermoLayerin®-kasvohoidot räätälöidään aina asiakkaalle sopiviksi. Ihoa aktivoidaan toinen toistensa päälle kerrostettavissa hoitovaiheissa: mitä enemmän kerroksia hoidossa käytetään, sitä tehokkaampi se on.

Rhean aisteja hemmottelevat tuotteet ja ainutlaatuiset hierontatekniikat tekevät kasvohoidosta rentouttavan hemmotteluhetken. Samalla kun asiakas nauttii irtiotosta arjen keskellä, hoidossa käytettävät aktiiviaineet imeytyvät tehokkaasti ihoon niiden ainutlaatuisen, ihoa läpäisevän molekyylirakenteen ja lääketieteessäkin käytettävän imeytymistä tehostavan Transcutol®-vektorin ansiosta.

Rhea Sense – kasvohoidot ja muut tuotteet herkälle iholle

Herkkä iho vaatii erityistä huomiota – siksi Rhea on kehittänyt Sense-tuotelinjan, jonka hellävaraiset koostumukset pitävät huolta allergioiden, yliherkkyyksien tai ulkoisten ärsykkeiden herkistämästä ihosta. Sense-tuotteet on valmistettu ilman parabeeneja, väriaineita, vaseliinia, hajusteita, eläinperäisiä ainesosia, allergeeneja, PEG-yhdisteitä tai lisäaineita. Ne sisältävät ainoastaan raaka-aineita, joita herkkä iho tarvitsee. Rhea-kosmetologi voi tehdä näillä hellävaraisilla Sense-linjan tuotteilla myös hemmottelevan kasvohoidon, joka rauhoittaa, korjaa ja suojaa herkkää ihoa.

Micropigmennoinnissa käytettävät Amiea värit on valmistettu Saksassa korkeimpien laatu- ja hygieniastandardien mukaisesti. Kaikki Amiea värit sisältävät korkean laatuluokituksen kosmeettisia ja farmakologisia raaka-aineita. Ne on valmistettu 100% puhdistetusta vedestä ja steriloidaan gammasäteilyn avulla. Niissä ei ole säilöntäaineita, parabeenejä, eikä myöskään eläin- tai ihmisperäisiä ainesosia. Uudet pigmentoinnit tarvitsevat aina vahvistuskäsittelyn 1-4kk sisällä ensimmäisestä käsittelystä, jotta ovat valmiit.